DISPLAYS

Een ontwerp voor een beursstand? Wij kunnen dit ontwerp tot op de millimeter nauwkeurig uitfrezen in elke vorm. Een strakke en precieze afwerking en eindeloze mogelijkheden. Of we nu aan de slag gaan met een bestaand ontwerp of met een idee. Wij  als specialist denken graag met je mee en helpen je van het begin tot eind.

Naast een displays of andere inrichtingen in de standbouw kunnen wij je ook helpen met complete decors. Door onze moderne CNC-freesmachines is geen formaat of vorm ons te gek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

 

   

I D E E

Heb jij een gedeeltelijk ontwerp of schets? Wij werken deze graag samen met jou uit. Enkel een idee? Geen probleem, wij helpen je op weg!

A D V I E S

Nadat je ontwerp of idee is besproken zullen we je deskundig adviseren over de verschillende mogelijkheden. Jouw ontwerp zal over de beste eigenschappen beschikken.

U I T W E R K I N G

Nu kan ons ervaren team aan de slag gaan om jouw ontwerp te realiseren! Wij beschikken over de beste materialen en professionele CNC-freesmachines om het ontwerp tot een object te vervaardigen.

L E V E R I N G

Wij beschikken over vervoer om het eindproduct op locatie af te leveren! Uiteraard kunnen wij ook helpen met de montage indien mogelijk.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op via

+31(0)316-527055
info@holthausenfrezen.nl
Lars Berendsen

Lars Berendsen

Zevenaar

© Copyright Holthausen Frezen